Логотип грузинської Вікіпедії у синьо-жовтих кольорах

Логотип грузинськомовного розділу Вікіпедії забарвлений у кольори прапора України.

Відповідно до рішення редакторів грузинської Вікіпедії, з 25 січня протягом одного тижня стандартний логотип грузиномовної Вікіпедії буде зафарбований в синій та жовтий кольори  – кольори національного прапора України.

В заяві адміністраторів і редакторів грузинської Вікіпедії , зокрема, говориться:

«Грузинські редактори Вікіпедії підтримують український народ, засуджують всяке насильство. Залишаємо надію, що все вирішиться мирно, з урахуванням інтересів українського народу. Водночас, адміністрація грузинського відділення Вікіпедії та редактори підтримує українських колег і вважає, що прийнятий Радою і підписаний президентом України Віктором Януковичем закон 721-VII може завдати серйозної шкоди вільному і відкритому Інтернет-простору в Україні, в тому числі Вікіпедії».

Джерело:  Спільнота грузинської Вікіпедії у Facebook – 25.01.2014.

Зазначення авторських прав: 

  • світлина «Wikipedia-logo-v2-ka2» авторства Amire80 (на основі логотипу грузинської Вікіпедії авторства Melberg, що є похідною роботою логотипу Вікіпедії авторства за Nohat концепцією Paullusmagnus) з Вікісховища. Це зображення цілком містить офіційний логотип Вікіпедії, що є зареєстрованою торговельною маркою, і права на який належать Фонду Вікімедіа. Використання логотипу Фонду Вікімедіа регулюється політикою Фонду Вікімедіа щодо торгових марок і вимагає отримання дозволу.

About yakudzawiki

Адміністратор і бюрократ української Вікіпедії
Опубліковано у Закордонний досвід | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар