Про нас

Вікімедіа УкраїнаВітаємо у блозі «Вікімедіа Україна» – об’єднання людей, котрі сприяють швидшому розвитку Вікіпедії та інших проектів Фонду Вікімедіа.

«Вікімедіа Україна» є відділенням Фонду Вікімедіа і зареєстроване в Україні в формі громадської організації. Детальніше: ua.wikimedia.org

Фонд Вікімедіа – неприбуткова організація, зареєстрована в США, місія якої у сприянні вільному поширенні знань. Фонд технічно і організаційно підтримує Вікіпедію, Вікісловник та інші споріднені проекти. Детальніше: wikimediafoundation.org

Блог містить різного роду публікації:

  • пресові повідомлення ГО «Вікімедіа Україна»
  • публікації від членів нашої організації про заходи, які вони організовують та беруть участь
  • інформація про динаміку розвитку вікіпроектів Фонду Вікімедіа
  • переклади найцікавіших публікацій з блогу Вікімедіа та інших джерел

ГО «Вікімедіа Україна» не обов’язково поділяє думку авторів матеріалів, розміщених у блозі.

Умови використання

Усі матеріали у цьому блозі захищені авторськими правами, торговими марками, патентами, законами про інтелектуальну власність та іншими відповідними українськими нормативними актами та міжнародними угодами.

Тексти і матеріали у цьому блозі доступні на умовах вільної ліцензії Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах, якщо в конкретних випадках не зазначено інакше.

Якщо Ви є автором матеріалів або володарем авторських прав на нього, але Ваше авторство не було вказане або Ви заперечуєте проти його використання у блозі — будь ласка, зв’яжіться з адміністраторами сайту.

© & TM Wikimedia® і Wikipedia® — зареєстровані торгові марки Wikimedia Foundation, Inc. Усі права застережені.