Українська Вікіпедія: Як долучитися до спільної справи?

У середу 18 квітня об 11.30 у конференц-залі Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ (Центральна площа, 7) відбудеться тренінг-семінар на тему: “Українська Вікіпедія: Як долучитися до спільної справи?”.

Захід проводитиме тренер, член Правління громадської організації “Вікімедіа Україна” Андрій Бондаренко. Програма тренінгу передбачає можливість ознайомитись із:

  1. Теоретичними основами роботи з Українською Вікіпедією.
  2. Практичним прикладом створення статті у Вікіпедії в режимі реального часу.

До участі у заході запрошуються студенти, аспіранти, викладачі, науковці і просто небайдужі чернівчани. Для гарантованої участі у заході просимо заповнити реєстраційну анкету – http://goo.gl/7dtoL.

За додатковою інформацією звертайтесь до Григорія Сорочана, викладача кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем ЧТЕІ КНТЕУ за телефоном – 063 628 6772 або електронною поштою g.sorochan at gmail . com (прохання вказувати тему листа WIKI).

Довідка. “Вікімедіа Україна” — громадська організація, створена в Києві 31 травня 2009 року. 3 липня 2009 року «Вікімедіа Україна» офіційно визнана «Фондом Вікімедіа» як регіональний відділ. Зареєстрована Дарницьким районним управлінням юстиції в м. Києві 13 липня 2009 року.

Детальніше із напрямками роботи організації можна ознайомитись за посиланням – http://ua.wikimedia.org/wiki/Про_нас.

Джерело: Сайт Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ

About Юрій Пероганич

1961 року народження, громадський діяч в ІТ, освіті, культурі https://fb.com/perohanych, +380 67 505 1201
Опубліковано у Проекти з партнерами | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар