Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» обрали нове керівництво

15 грудня 2013 року відбулись чергові Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна», на яких було обрано новий склад Правління та Ревізійної комісії.

Минулої неділі у приміщенні Національного авіаційного університету відбулись Загальні збори громадської організації «Вікімедіа Україна».

Загальні збори обрали новий склад Правління та Ревізійної комісії п’ятої каденції.

До Правління були обрані:

До Ревізійної комісії було обрано Володимира Колодія (Користувач:Kvz65), Сергія Петрова (Користувач:Kharkivian) та Павла Шевела (Користувач:Pavlo Shevelo).

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна».
Фото: Andriy Makukha. Ліцензія: CC BY-SA 3.0.

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна», серед інших, розглядали питання ухвалення нової редакції Статуту організації, що є необхідністю відповідно до Закону України «Про громадські об’єднання». Проект Статуту ГО «Вікімедіа Україна» став результатом річної роботи Ініціативної групи з питань внесення змін до Статуту. Однак проект Статуту організації у новій редакції не набрав необхідної кількості голосів, потрібної для внесення змін та доповнень до Статуту. Разом з тим Загальні збори вирішили продовжити роботу Ініціативної групи групи з питань внесення змін до Статуту з метою завершення роботи з розробки нової редакції Статуту Організації.

Також Загальні збори затвердили звіти роботи Правління та Ревізійної комісії організації минулої каденції.

Пізніше Правління громадської організації «Вікімедіа Україна» провело засідання, на якому Головою Правління було обрано Андрія Макуху, а новим виконавчим директором організації – Наталію Тимків.

Крім того, заступником Голови Правління – секретарем Правління було обрано Левона Азізяна, а заступником Голови Правління – скарбником – Миколу Козленка.

Ви також можете ознайомитись із фотогалереєю із Загальних зборів ГО «Вікімедіа Україна» за цим посиланням.

Прес-служба ГО «Вікімедіа Україна»

Опубліковано у Некатегоризовано | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

1 Responses to Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» обрали нове керівництво

  1. Юрій Пероганич коментує:

    В блозі варто робити посилання на зображення значно меншого розміру. Більші зображення можуть відкриватися при кліканні на мініатюрі.

    Подобається

Залишити коментар