АНОНС: Конкурс статей для Вікіпедії «Скандинавська весна»

До весни залишилось 10 днів! А в українській Вікіпедії наступить Скандинавська весна – тематичний конкурс статей присвячених Скандинавії!

«Скандинавська весна» — конкурс з написання статей на теми,  пов’язані із Скандинавією в українській Вікіпедії, організований ГО «Вікімедіа Україна» спільно з ГО «Українcько-Скандинавський Центр» (УСЦ). Метою конкурсу є наповнення  Вікіпедії та інших вікіпроектів статтями про скандинавські країни, популяризація скандинавської культури в Україні та залучення нових користувачів до Вікіпедії. Конкурсний період триватиме місяць: з 1 по 31 березня 2018 року.

Переможці конкурсу отримають цінні призи від «Вікімедіа Україна», зможуть вибрати приз від Українcько-Скандинавського Центру: сертифікат на навчання в УСЦ, участь в літній школі від УСЦ, тематичні книги, сувеніри з національною символікою країн Скандинавії, національні продукти Скандинавських країн та інше. Крім того, найактивніші учасники отирмають сувеніри з логотипом Вікіпедії.

Взяти участь у конкурсі може кожен! Ви можете обрати собі тему до душі зі списку статей, запропонованих до створення (червоні посилання — це статті, яких ще немає) або ж обрати тему самостійно. Щоб відкрити сторінку створення статті, достатньо натиснути на червоне посилання у списку або на сторінці пошуку. Бажаємо успіху і натхнення! 🙂

Сторінка кокнурсу scandinavia.wikipedia.org.ua

About tiredducky

Шукаю і знайду
Опубліковано у Конкурси | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар