Фотовиставка «Пам’ятки України» у Глухівському краєзнавчому музеї

22 лютого — 22 березня 2018 року у Глухівському кразнавчому музеї буде проходити виставка фотографій, що перемогли у конкурсах «Вікі любить пам’ятки» та «Вікі любить Землю» у 2017 році.

У 2017 році Громадська організація «Вікімедіа Україна»  вчергове провела українську частину масштабних фотоконкурсів, метою яких є отримання фотографій усіх пам’яток культурної та природної спадщини України під вільною ліцензією та ілюстрування ними Вікіпедії – вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони користувачів з усього світу. У травні та вересні 2017 року у Вікісховище було завантажено 15 тисяч фотографій 1863 пам’яток природи України та 37 тисяч фотографій 17 тисяч пам’яток культурної спадщини України.

Відвідувачі виставки побачать фото, що отримали найвищі оцінки журі та стали переможцями у номінаціях  «Найкраще фото конкурсу». Всього 21 світлина 11 авторів.

Нагадаємо, що Глухів став останнім містом, який у 2017 році прийняв аналогічну мандрівну виставку — найкращих світлин конкурсів, організованих «Вікімедіа Україна» у попередньому році. Протягом 2017 року  виставка найкращих робіт фотоконкурсів «Вікі любить пам’ятки 2016» та «Вікі любить Землю 2016» була також представлена у Києві, Хмельницькому, Сєвєродонецьку, Лисичанську, Тернополі, Херсоні, Меджибожі, Кам’янці-Подільському, Вінниці, Львові.

Режим роботи: щоденно з 8 до 17 години (крім понеділка)

Адреса: м. Глухів, вулиця  Терещенків, 42

Опубліковано у Поточні події. Додати до закладок постійне посилання.

1 Responses to Фотовиставка «Пам’ятки України» у Глухівському краєзнавчому музеї

  1. Сповіщення: Фотовиставка «Пам’ятки України» у Херсоні | Вікі любить пам'ятки

Залишити коментар