«Пишемо про інформаційну безпеку»: підсумки та переможці конкурсу

У квітні цього року в українській Вікіпедії відбувся конкурс «Пишемо про інформаційну безпеку», організований за ініціативи та підтримки компанії Cisco,  спільно з «Вікімедіа Україна». Акція спонукала учасників створити понад 440 нових статей на тему безпеки в мережі, захисту від загроз в кібернетичному середовищі, програмним та апаратним рішеннями в цій сфері. Організатори перепрошують за затримку і раді оголосити імені трійки основних переможців конкурсу.

Але спершу нагадаємо основні підсумки. У конкурсі взяли участь 33 користувачі, з них 12 новачків (тобто ті, що зареєструвались у Вікіпедії не пізніше ніж за 1 місяць до початку конкурсу). Протягом місяця учасники створили 445 та покращили 5 статей. Учасники писали про протоколи безпеки та шифрування, типи мережевих атак та загроз, відомих діячив в цій галузі та багато чого іншого.

Після конкурсного періоду тривало оцінювання статей спеціалістами в області інформаційної безпеки. Команда з шести журі визначили трьох переможців, які отримали найбільше балів за свої статті: 1 місце — Користувач:Учитель (159 статей), 2 місце — Користувач:NV (23 статті) та 3 місце —Користувач:ДмитроСавченко (10 статей). Серед користувачів-новачків найбільше балів отримали: Користувач:Violka5555, Користувач:well-9, Користувач:WayDong). Детальніше про оцінки та рейтинги можна дізнатись на сторінці конкурсу.

На переможців чекають обіцяні призи від компанії Cisco та сувеніри з логотипом Вікіпедії. Також сувеніри очікують на учасників-новачків.

Церемонія нагородження відбудеться 29 вересня в офісі компанії Cisco, початок о 10:00. Реєстрація на захід обов’язкова, анкета буде надіслана вікіпоштою.  Просимо учасників активувати у налаштуваннях можливість отримувати листи електронною поштою, щоб організатори могли з Вами зв’язатися. Як це зробити — можна прочитати тут.

 

About tiredducky

Шукаю і знайду
Опубліковано у Конкурси, Оголошення | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар