В УКУ стартує Вікіробітня

Вікіробітня (логотипи і світлина з маратону)У понеділок 12 листопада о 17:00 у Центрі ім. митрополита Андрея Шептицького у Львові відбудеться перша подія у рамках проекту «Вікіробітня УКУ», який є спільною ініціативою бібліотеки Українського католицького університету і ГО «Вікімедіа Україна».

Жартують, що Вікіпедія можлива лише на практиці, але не в теорії. Як би там не було, Вікіпедія існує завдяки бажанню людей добровільно ділитися знаннями з іншими, а також підвищувати якість цих знань.

Якщо ви відчуваєте таке бажання, ця подія для вас.

Ми будемо спільно руйнувати міфи про редагування Вікіпедії і її редакторів та редакторок, і знаходити відповіді на поширені (і непоширені) запитання.
Ви зможете дізнатися про те, як:

  • …відредагувати чи доповнити вже наявну статтю
  • …створювати нові статті
  • …перекладати статті
  • …створити свою сторінку користувача/користувачки
  • поважати основні правила Вікіпедії

Для участі потрібно:

Проект «Вікіробітня УКУ» має на меті формування на базі бібліотеки УКУ відкритого осередку, присвяченого вільному поширенню знань, полегшенню участі у редагуванні Вікіпедії та сестринських проектів, а також розвитку місцевої спільноти, об’єднаної ідеєю ділитися знаннями. Перша подія «Вікіробітні УКУ» проходитиме під гаслом «Ділитися знаннями. Вікіпедія 101».

Подія відбудеться в аудиторії № 202 Центру Шептицького.

Подія у Facebook


На фото: Маратон Art+Feminism у Museum of Modern Art, Нью-Йорк. Автор: TheDasherz, ліцензія Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International.

About YurB

http://diasp.eu/u/yurb
Опубліковано у БоГеМА, Наука і освіта, Поточні події, Проекти з партнерами, Уроки вікі | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар