Запрошення на вікітренінг для вчителів у Кременчуці

Вікіпедія та її сестринські проекти — це безцінний інструмент для навчання. Щоб поділитися знаннями, як Вікіпедію можна використовувати в навчальному процесі у школах, «Вікімедіа Україна» запрошує взяти участь у дводенному вікітренінгу для вчителів. Тренінг пройде у Кременчуці (Полтавська область) 17-18 травня.

Тренінг буде присвячений редагуванню Вікіпедії та використанню Вікіпедії і її сестринських проектів в освітньому процесі. Учасники зможуть розвинути й покращити свої вміння із редагування Вікіпедії та дізнатися більше як про Вікіпедію, так і можливості її використання в навчальному процесі.

Учасники тренінгу отримають сертифікати про участь із зазначеною кількістю годин. Організатори забезпечують проживання та харчування під час заходу, а також компенсують витрати за проїзд до/з Кременчука.

File:WMUA Wikitraining For Teachers 12-13 May 2018 25.jpg

Вікітренінг для вчителів у травні 2018 року (Ilya, CC BY-SA 4.0, Вікісховище)

Якщо ви зацікавлені взяти участь у тренінгу, якомога швидше заповніть реєстраційну анкету — https://forms.gle/8pk6ERgmCzexpahZ7

Умовами участі в тренінгу є:

  1. перед тренінгом — написання статті у Вікіпедії, яка відповідає правилам проекту;
  2. після тренінгу — використання Вікіпедії чи вікіпроектів у вашому освітньому курсі згідно із здобутими на тренінгу знаннями (проведення тренінгів для учнів, інтеграція використання Вікіпедії та вікіпроектів у навчальний процес).

Після реєстрації в анкеті напишіть, будь ласка, статтю у Вікіпедії і надішліть посилання на неї на адресу edu@wikimedia.org.ua. Тему статті можна обрати згідно з вашими професійними чи особистими зацікавленнями; єдиною вимогою є її відповідність правилам Вікіпедії. Із правилами Вікіпедії та порадами щодо написання статей можна ознайомитися тут — https://uk.wikipedia.org/wiki/Вікіпедія:Довідка.

Дедлайн для подання статті — за 5 днів до початку тренінгу. Зверніть увагу, що написання статті є обов’язковою умовою для участі у тренінгу.

Опубліковано у Поточні події. Додати до закладок постійне посилання.

3 Responses to Запрошення на вікітренінг для вчителів у Кременчуці

  1. Оксана коментує:

    У Вікіпедії тільки ілюзія створення сторінок відомим людям,бо IgorTurzh сам вирішує рівень досягнень людини,не зважаючи на те,що ці досягнення вже можуть визнаватись навіть іншою державою.Але звісно спочатку потрібно заплатити за курси,а тоді можна буде створити сторінку….

    Подобається

    • Vira Motorko коментує:

      Прикро, що вам не вдалося відстояти значущість якоїсь статті. Але ні за які курси платити не потрібно — тренінг, описаний в цьому дописі, був безкоштовний.

      Подобається

    • Base коментує:

      Користувачу IgorTurzh уже півроку як заборонено редагувати статті Вікіпедії, не дуже розумію про що ви. А тренінги з редагування справді безкоштовні, та й не обов’язкові вони щоб навчитися редагувати.

      Подобається

Залишити коментар