Анонс: 22 грудня у Києві оголосять результати конкурсу конкурс статей та наукових зображень «WikiScience Contest 2019»

В неділю 22 грудня у Києві в Астрономічній обсерваторії КНУ будуть нагороджені переможці конкурсу статей та наукових зображень «WikiScience Contest 2019».

На заході оголосять результати конкурсу, який проводився з 1 по 30 листопада 2019 року громадською організацією «Вікімедіа Україна», за підтримки порталу «Моя наука» та науково-популярного заходу «Дні науки».

Запрошення на нагородження отримають переможці конкурсу в усіх номінаціях та журі; також на захід запрошуємо представників ЗМІ: для акредитації звертайтеся за вказаними нижче контактами.

Мета конкурсу — популяризація наукових знань через статті у Вікіпедії, наповнення онлайн-енциклопедії якісними статтями з різних галузей науки та зображеннями для ілюстрації наукових процесів, явищ та об’єктів. Цього року учасниці й учасники створили та поліпшили близько 40 статей у Вікіпедії та завантажили понад 300 нових зображень. Детальні підсумки конкурсу та імена переможців будуть анонсовані безпосередньо на церемонії нагородження.


Контакти для акредитації та запитань:

Антон Процюк, менеджер проєктів ГО «Вікімедіа Україна», +38 066 569 61 35, SciencePhoto@wikimedia.org.ua

Для довідки:

Громадська організація «Вікімедіа Україна» є регіональним відділенням «Фонду Вікімедіа» в Україні, і займається популяризацією вікіпроєктів «Фонду Вікімедіа», найвідомішим серед яких є Вікіпедія, а також залученням до Вікіпедії нових знань і користувачів та розвитком вікіспільноти в Україні.

WikiScience Contest 2019: Конкурс статей та фото про науку, що проходив з 1 по 30 листопада 2019 року. Конкурс організовано з метою популяризації науки та поліпшення ілюстрації статей Вікіпедії на наукову тематику. Конкурс є логічним наслідком завантаження на Вікісховище декількох тисяч наукових зображень під час Європейського конкурсу наукових фотографій 2015, конкурсу наукових фотографій 2016 та міжнародного конкурсу Wiki Science Competititon 2017. Деталі на сторінці: https://ua.wikimedia.org/wiki/WikiScience_Contest_2019. Сторінка конкурсу на Фейсбук.

Опубліковано у Анонси, Конкурси. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити коментар